Despre mine/Contact

Eu sunt Florentina,sunt fotograf in Bucuresti si ma bucur ca ai ajuns pe pagina mea!

 

Am inceput sa fotografiez din pasiune, am facut asta vreme de mai bine de 7 ani, insa cum insectele nu au gasit de cuviinta sa ma si plateasca pentru fotografiile minunate pe care le-am facut lor ( www.galerie-foto.ro) , am decis sa invat si alt tip de fotografie care sa-mi aduca si un venit :).

Nu stiu cum suna asta insa e adevarul si mie imi place sa fiu sincera in tot ce fac.

Colegi fotografi mi-au spus ca nu e bine ca oamenii sa ma identifice si cu un alt stil decat cel pe care-l am acum insa eu cred cu tarie ca orice vine dintr-o mare pasiune, nu se poate sa nu ajunga si la sufletul celor ce privesc. Mie in continuare imi place sa-mi dedic timpul liber fotografiei macro/close-up insa dedic tot mai mult timp si fotografiei de portret, pe care o ador.

Dacă te identifici cu stilul meu, îți dorești să fii fotografiată așa cum n-ai facut-o vreodata, vrei să ai o experiență deosebită si să arăți fabulos, te aștept la studio să planificăm impreuna ședința pe care ai visat-o! Eu cred că orice femeie este frumoasă și doresc ca asta să se vadă în imaginile mele.

Daca vrei amintiri frumoase cu copiii/famila ta, de asemenea te astept la studio.

Dacă ai vreun proiect în care ți-ai dori să mă implici, scrie-mi și vom stabili detaliile.

Studioul meu “Rafa Studio” se afla in București iar pentru o programare ma poți contacta la numărul de telefon: 0726.716.116 sau îmi poți scrie la:

florentina.rafaila @ gmail.com

M-as bucura din suflet sa ne cunoastem si sa lucram impreuna. Consider ca orice om pe care-l intalnesti intr-un fel sau altul, aduce ceva bun in viata ta: o idee noua, o poveste sau de ce nu, o prietenie. 😉

Cu drag,

Florentina