O sedinta foto de maternitate o poti avea doar de cateva ori in viata

O sedinta foto de maternitate

O sedinta foto de maternitate sau de burtica, poti avea de doua, trei, patru, cinci (?) šŸ˜€ ori in viata, nu-i asa? Uneori poate tu alegi de mai multe ori. Asta inseamna mama adevarata cu muuulta putere si te felicit!

Cand am fotografiat-o pe Monica, burtica avea numaiĀ 24 de saptamani Ā iar in ea se afla o minune asteptata si dorita pana la cer si dincolo de el :). A fost putin cam devreme ca burtica sa se vada foarte bine insa viitoarea mamica si-a dorit foarte mult sa aiba fotografiile.

Viitoare mamici cu burtici! Ā Nu lasati perioada asta sa va scape printre degete! Indiferent cat de multe kilograme se aduna, indiferent cat de rau dormiti sau cat de putine haine va mai incap, documentati-o in imagini. Faceti o sedinta foto de maternitate acasa cu telefonul sau la un fotograf profesionist, nu conteaza! Peste ani, cand memoria nu o sa mai retina toata informatia, numai fotografiile va vor reaminti de aceasta perioada de magie si n-0 sa va para rau ca le aveti!

La ce sa te astepti de la sedinta foto

Daca alegeti sa faceti o sedinta foto de maternitate cu un fotograf profesionistĀ atunci sa stiti ca:

  • puteti alege sa va machiati singure sau sa va rasfete un make-up artist profesionist,
  • la fel puteti alege si legat de aranjarea parului: s-o faceti singure sau sa-l aranjam noi,
  • puteti alege sa aduceti haine care va plac insa putem alege si din garderoba noastra cateva. Putem crea pe loc, diverse tinute din materiale fluide si elastice, care se vor aranja pe orice silueta,
  • puteti alege si un album pe care sa va uitati cu drag atunci cand burta nu va mai avea aceleasi dimensiuni pe care le veti vedea in el,
  • puteti veni singure sau cu viitorul tatic,
  • puteti veni oricand dupa 30 saptamani dar nu mai tarziu de 38. Inca nu am mosit niciun copil si nu-s pregatita s-o fac :))

Va astept cu un mesaj, sa stabilim toate detaliile si sa va raspund la orice intrebare!

o sedinta foto de maternitate